DO YOU MIND?

Balans is een combinatie van je mentaal, fysiek en energetisch goed voelen.

Mental Coaching

Club Holistic biedt de mogelijkheid voor Mental Coaching. Dit is veelal een combinatie van een aantal losse sessies met opvolgend een Online Training. Vanuit de holistische werkwijze is het sterk aan te raden om niet alleen maar aan de slag te gaan met voeding of bijvoorbeeld een supplement. In veel gevallen geeft de intake en de EMB Testuitslagen een duidelijk beeld over de mate van stress in jouw leven.

Ik ben oa. opgeleid door Remco Visscher, Mindset Coach van veel bekende topsporters en ondernemers. Vanuit ons gezamenlijk doel om mensen hierin te helpen bieden Remco & ik Online Trainingen aan via www.ilovemindset.nl 

Hoe werkt het?

We nemen beslissingen in ons leven automatisch en onbewust, met onze (grotendeels onbewuste) overtuigingen als basis. Vervang de belemmerende overtuigingen voor bekrachtigende, positieve overtuigingen. Dan verbeter je de kwaliteit van je denken, gedrag, communicatie en dus je resultaten. 

Say hello to your happy life!

Bij I love Mindset leer je op een veilige, effectieve en snelle manier jouw onderbewuste brein direct te beïnvloeden, waardoor je elke beperkende overtuiging en stresstrigger kan tackelen die op dit moment jouw gewenste levensituatie saboteert.

Krijg bewezen en wetenschappelijke onderbouwende principes en tools voor een leven met:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Betere relaties 
  • Meer focus en succes
  • Meer geluk en voldoening 
  • Minder stress 

Bron: I Love Mindset 

 

Tarieven vanaf EUR 60,- per 30 minuten met een maximum van 160,- (1,5 uur).  Sessies vinden plaats in Harderwijk. 

Vraag me gerust naar de mogelijkheden.
REVIEW:

“Marie-Christine legt in een paar tellen de vinger op de zere plek. Haar coaching geeft mij inzichten in mijn eigen gedrag. Haar aanpak is direct, maar tegelijk heerlijk luchtig en bijzonder effectief”. 

Deze website gebruikt cookies voor de beste ervaring. Klik op akkoord om verder te gaan.
×

 

Hallo, welkom bij Club Holistic!

× Welkom!