DO YOU MIND?

Balans is een combinatie van je mentaal, fysiek en energetisch goed voelen.

Mental Coaching

Club Holistic biedt de naast Lifestyle Coaching ook Mental Coaching. Onze unieke werkwijze richt zich op directe stress-release van trauma’s uit het onderbewuste brein. 

De combinatie van fysiek & mentaal, en onze unieke werkwijze, zorgt voor snel resultaat. 

In samenwerking met Remco Visscher, Mindset Coach van veel bekende topsporters en ondernemers & Founder van I Love Mindset bieden wij 1 op 1 coaching en leiderschapsprogramma’s. Zowel op individuele basis als voor organisaties. 

Hoe werkt het?

We nemen beslissingen in ons leven automatisch en onbewust, met onze (grotendeels onbewuste) overtuigingen als basis. Vervang de belemmerende overtuigingen voor bekrachtigende, positieve overtuigingen. Dan verbeter je de kwaliteit van je denken, gedrag, communicatie en dus je resultaten. 

Say hello to your happy life!

Bij I love Mindset leer je op een veilige, effectieve en snelle manier jouw onderbewuste brein direct te beïnvloeden, waardoor je elke beperkende overtuiging en stresstrigger kan tackelen die op dit moment jouw gewenste levensituatie saboteert.

Krijg bewezen en wetenschappelijke onderbouwende principes en tools voor een leven met:

  • Meer zelfvertrouwen
  • Betere relaties 
  • Meer focus en succes
  • Meer geluk en voldoening 
  • Minder stress 

Bron: I Love Mindset 

 

Tarieven en beschikbaarheid op aanvraag. 

Vraag me gerust naar de mogelijkheden.
REVIEW:

“Marie-Christine legt in een paar tellen de vinger op de zere plek. Haar coaching geeft mij inzichten in mijn eigen gedrag. Haar aanpak is direct, maar tegelijk heerlijk luchtig en bijzonder effectief”. 

×

 

Hallo, welkom bij Club Holistic!

× Welkom!