DO YOU MIND?

Balans is een combinatie van je mentaal, fysiek en energetisch goed voelen.

Mental Coaching

Club Holistic biedt ook Mental Coaching. De unieke werkwijze richt zich op directe oplossen van stresstriggers (en/of trauma’s) uit het onderbewuste brein. 

Wanneer je alleen richt op fysiek herstel zie je vaak dat klachten na een tijdje terugkeren. Vandaar dat wij holistische werken. Bij deze aanpak gaan we naar de oorzaak van een disbalans, die we vaak vinden in de  emotionele gezondheid. 

In samenwerking Sticky Mindset | www.sticky-mindset.com is er voor mijn cliënten een online training beschikbaar waarmee je zelf iedere vorm van stress kan oplossen. Waar we geleerd zijn met onze stress ’te leren leven’ bereikt deze methode het onderbewustzijn en stelt jou in staat de trigger voor eens én voor altijd op te lossen!

Hoe werkt het?

Een stresstrigger ontstaat wanneer jij iets meemaakt(e) in jouw leven wat is samengegaan met een gevoel van onveiligheid of controleverlies.

In jouw brein wordt op dat moment een alarmknop aangemaakt, die jou er de rest van leven aan herinnert dat jij destijds in groot gevaar was. Het lichaam doet dit om jou te beschermen (biologisch gezien een grotere kans op overleving te geven). Maar in het hier en nu ervaren we veel hinder van stress die maar opgeslagen blijft in ons lijf én steeds opnieuw geactiveerd wordt. 

Wat veel mensen nog niet weten is dat óók het brein een zelfherstellend vermogen heeft. Keer jij terug naar de trigger(s) van destijds, maar nu in een veilige en begeleidde omgeving dan is het brein in staat de emotie te verwerken en op te slaan als een neutrale herinnering. De stresservaring verdwijnt dan direct en jouw hoofd vindt rust en je lichaam kan weer herstellen. In veel gevallen neemt dit slecht enkele minuten in beslag. 

Wil je hier meer over weten, bezoek dan de website van Sticky Mindset. Deze zeer effectieve behandelmethode is geïntegreerd in de behandelpakketten 2 & 3 bij Club Holistic. 

In overleg zijn losse sessies (bij) te plannen. 

 

Voorbeelden van stresstriggers? 

Angst voor hoogte, de lift, vliegen,  traumatische ervaringen, stress op 1 of beide ouders, angst voor naalden, ziekenhuis, honden, paarden, controleverlies. Stress op geld, relaties, binding, presteren, publiek spreken, het overlijden van een dierbare, een ongeluk, een bepaald persoon etc. 

  

REVIEW:

“Marie-Christine legt in een paar tellen de vinger op de zere plek. Deze coaching geeft mij inzichten in mijn eigen gedrag én aanwezige triggers. Haar aanpak is direct, maar tegelijk heerlijk luchtig en bijzonder effectief”. 

×

 

Hallo, welkom bij Club Holistic!

× Welkom!