tarieven

Pakket 1 | EUR 599,-

Onderzoek & Behandeling

Velen gingen je voor @clubholistic met dit cadeau voor je gezondheid én herstel! Overzichtelijk qua begeleiding en kosten en fijn wanneer je zoveel mogelijk informatie wil ontvangen, maar je na een paar korte sessies jezelf prima kan redden met het integreren van je nieuwe leefstijl. 

NB. de prijs van alleen een bloedonderzoek bedraagt EUR 299,-

Paket 2 | EUR 999,-

Onderzoek & Holistische Behandeling

Vanuit de holistische visie weten we dat de aanpak op zowel het fysieke lichaam als het mentale lichaam een versterkende werking heeft. Ik neem je mee in de oorzaak van klachten en laat je onder andere door middel van je uitslagen zien welke impact jouw stressniveau heeft op hoe jij je voelt. Na deze coaching heb jij de levenslange tools je eigen stress op te lossen en je gezondheid positief te beïnvloeden. 

 

 

Pakket 3 | EUR 1.250,-

Onderzoek & Holistische Behandeling

De parel onder de pakketten bij Club Holistic en hoog gewaardeerd door cliënten die jou reeds voorgegaan zijn. We gaan bij dit pakket een aantal maanden met elkaar op pad, naast de onderzoeken en adviezen en behandelkuur plannen we 5 waardevolle sessies en neem je aansluitend deel aan de Workshop waarin ik je leer zelf supplementen te maken! Ik draag letterlijk al mijn kennis aan jou over die jou. Dit gaat je helpen een gezond leven te leiden, maar ook dat van je geliefden positief te beïnvloeden. De kennis over supplementen en kuren maken hoef je immers niet alleen voor jezelf te bewaren 😉 

Vanuit de holistische aanpak is óók hier ruim aandacht voor het oplossen van Stresstriggers, zowel live als een fijn toepasbare online training voor lifetime skills. 

Een bloedonderzoek (EMBTest) vindt plaats in Harderwijk en wordt uitgevoerd door Therapeut Marie-Christine Hermsen.  

Er is echter óók een mogelijkheid gebruik te maken van 1 de samenwerkende priklocaties. Wil je hier gebruik van maken meld dit dan even bij het maken van een afspraak/intake. Je ontvangt dan de contactgegevens van de priklocatie bij jou in de buurt. De intake met Marie-Christine vindt dan online plaats op het door jouw gekozen tijdstip. 

De extra priklocaties bevinden zich in: 

Utrecht: Bosch & Duin 

Friesland: Hemrik, Burgum, Joure 

Noord-Holland: Kortenhoef

Zuid-Holland: Zwijndrecht, Woerdense Verlaat, Voorschoten, Pijnacker, Hillegom, Leiderdorp

Flevoland: Dronten, Almere 

Limburg: Maastricht, Roggel

Noord-Brabant: Udenhout, Mill, Berghem, 

Gelderland: Zevenaar, Elst, 

Overijssel: Zwolle, Arriën (Ommen)

 

Het is mogelijk om een bloedonderzoek af te nemen zonder daarbij gebruik te maken van een pakket. De prijs voor dit bloedonderzoek / EMBTest bedraagt eenmalig EUR 299,- en omvat: Het bloedonderzoek op locatie, intake, uitslagen in PDF rapportage en een herstel- en supplementenadvies. 

 

×

 

Hallo, welkom bij Club Holistic!

× Welkom!