Supplementen

Waarom eigenlijk een supplement?

Veel van onze voeding is bewerkt of van lage voedingswaarde. De bodemgezondheid daalt en hierdoor bevat groente en fruit van arme grond in steeds mindere mate de belangrijke micronutriënten. Een uitdaging dus om elke dag genoeg vitamines en mineralen binnen te krijgen. Vitamines en mineralen zijn super belangrijk voor ons, ze beschermen ons bijvoorbeeld tegen verzuring en schadelijke vrije radicalen en staan aan de basis van belangrijke processen in ons lichaam. We vragen in toenemende mate veel van onszelf, zowel fysiek als mentaal. Dat vraagt om evenwichtige voeding en in sommige gevallen suppletie.  Supplementen zijn soms van extra belang: Voor fanatieke sporters of high performers Voor mensen met voedingsrestricties, zoals een vegan leefstijl of door intoleranties Bij geconstateerde tekorten Bij fysieke of mentale klachten, bijvoorbeeld na een operatie of tijdens een burn-out. “A healthy outside starts from the inside”

Tijdelijke Suppletie Soms wordt een hoog gedoseerd supplement (tijdelijk) ingezet om symptomen tegen te gaan of tekorten aan te vullen. Tijdens een hormoon- of voedingsconsult wordt ingegaan op jouw klachten. Gecombineerd met de uitslagen van het bloedonderzoek, de EMBTest, kan dan gericht advies worden geven voor suppletie. Er zijn duizenden aanbieders van supplementen. En er zit groot verschil in de kwaliteit van supplementen. Ik werk graag met de supplementen van Vitakruid. Dat is niet zomaar. Het is een betrouwbaar Nederlandse merk. Ze leveren supplementen van hoogwaardige orthomoleculaire kwaliteit. Bieden veel service en zorg. En er is uitgebreid wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de werking. De natuurlijke samenstelling zorgt voor de beste opname & maximaal effect. Naast Vitakruid adviseer ik ook andere A-merken zoals: Biotics, Bonusan & Vitals.

Vrij van meuk graag!

pills

Ik luister goed naar jullie! Naast betaalbaarheid & betrouwbaarheid willen jullie ook graag ‘vrij van meuk’. Wat er niet in hoeft te zitten. Moet er ook niet in zitten! Op het etiket lees je dan bijvoorbeeld: Glutenvrij – Lactosevrij –  Gistvrij – Suikervrij – Vrij van kunstmatige stoffen – Gelatinevrij – GMOvrij – Vrij van smaakstoffen – Vrij van conserveringsmiddelen – Vrij van zoetstoffen – Vegetarisch – Vegan (niet altijd natuurlijk, denk bijvoorbeeld aan de visolie etc.) Duidelijke etiketten zijn belangrijk! Onduidelijkheid over hulpstoffen is echt geen handige combi met bijvoorbeeld intoleranties. Er komt steeds meer aandacht voor Glutenvrij, Lactosevrij, Vegan etc. Daarom is het fijn dat op alle verpakkingen van Vitakuid heel duidelijk te zien of het supplement vrij is van bepaalde (allergene) stoffen.

“Your health is a long-range investment that will pay-off when you need it most”

Combi Meds & Supps laten controleren? Gratis check! Better safe than sorry!

  • wijfel jij over de combinatie van jouw medicatie samen met producten van Vitakruid, dan plaats je je bestelling gewoon onder voorbehoud. Je kan kosteloos laten controleren of er interactie is tussen aan jouw voorgeschreven medicijnen en bestelde supplementen. Deze controle wordt uitgevoerd door een gespecialiseerd apotheker.

Green chlorella pills or green barley pills.

“BESTEL MET 10% KORTING BIJ VITAKRUID MET CODE: CLUBH10″

×

 

Hallo, welkom bij Club Holistic!

× Welkom!